Zoeken in voorstellingen

Filmhuis: Waterboys (met mogelijkheid tot eten)


Filmhuis: Waterboys (met mogelijkheid tot eten)


Misdaadboekenschrijver Victor (Leopold Witte) en zijn 20-jarige cello spelende zoon Zack (Tim Linde) worden tegelijkertijd weer single; ze worden om verschillende redenen door hun vrouwen het huis uit gegooid. Tijdens een reis naar Schotland is de confrontatie met elkaar en de onstane situatie thuis onvermijdelijk. Mede dankzij hun liefde voor de muziek van de Schotse band The Waterboys komen ze nader tot elkaar.

FILMMENU
Na de film kunt u gezellig eten in ons theatercafé. De door Grand Café Centraal verzorgde maaltijd kost slechts € 11,50 waarbij er wel gereserveerd te worden. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 8 december (12.30 uur).

Stamppottenbuffet
* Boerenkool, Zuurkool, Hutspot
* Rookworst
* Speklappen
* Jus, diverse zuurwaren en piccalilly
* Toetje: yoghurt met verse vruchten

Genre Drama
Locatie Filmhuis
Datum Zondag 10 december 2017

Prijs€ 7,50
Filmmenu (met eten)€ 19,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.