Zoeken in voorstellingen

The 70's Unplugged


The 70's Unplugged

Rumours (Fleetwood Mac)


Deze legendarische plaat van Fleetwood Mac kwam uit in februari 1977. Een tijdloos album vol grote hits als Don´t stop, Go your own way, Songbird, The chain, Dreams, nummers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan.40 jaar na dato speelt THE 70’s UNPLUGGED het album integraal live on stage.

Naast de muziek hoor je het opmerkelijke verhaal over de totstandkoming van de plaat. De relationele problemen die de bandleden tijdens de opnamen doormaakten en die in bijna elke song hoor- en voelbaar zijn.

De show wordt omlijst met prachtige '70's Unplugged' songs van verwante artiesten die mede bepalend waren voor het muzikale landschap in deze gouden jaren van de popmuziek.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 25 januari 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 21,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.