Zoeken in voorstellingen

Rock4


Rock4

The Beatles: Abbey Road, 50 years


Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 zal geheel in het teken staan van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. En in het bijzonder het 50 jarig jubileum van Abbey Road, het legendarische album uit 1969.

Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool.

Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van Abbey Road, misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers.De 50ste verjaardag van Abbey Road, gezongen door vier geweldige zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond, die samen al 15 jaar zeer succesvol door heel Europa touren. Een waar huzarenstuk.

Deze voorstelling is ook te zien in De Reggehof Goor op 16-2-2019.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 15 december 2018

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 21,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.