Zoeken in voorstellingen

Matthieu Verhoeven (senior rechter Rechtbank)


Matthieu Verhoeven (senior rechter Rechtbank)

Juridische lezing (serie Capita Selecta)


In november hebben we een serie interactieve lezingen door Haaksbergse juristen onder leiding van gastheer prof. emeritus mr Antoni Brack. Doel: overdracht van kennis over juridische onderwerpen door middel van de bespreking van actuele ontwikkelingen voor mensen die belangstelling hebben voor achtergronden van hedendaagse juridische kwesties. Het is nadrukkelijk geen rechtswinkel of ‘juridisch loket’: wij lossen geen juridische problemen of conflicten op, maar bespreken in het algemeen juridische mogelijkheden en onmogelijkheden op een aantal gebieden.

Matthieu Verhoeven
Organisatie en financiering van de rechtspraak. Actuele ontwikkelingen en beantwoording van vragen.

Genre Lezing
Locatie Gymzaal Kulturhus Haaksbergen
Datum Vrijdag 29 november 2019

Prijs (inclusief koffie/thee bij binnenkomst)€ 7,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.