Zoeken in voorstellingen

Aan de hand van de meester: Jacob de Haan


Aan de hand van de meester: Jacob de Haan

Jacob de Haan ism Haaksbergse Harmonie


Ook wie zijn naam niet kent, heeft zijn muziek wel eens gehoord: Jacob de Haan. De wereldwijd bekende componist ontving vorig jaar de BUMA Award en was te zien in RTL Late Night, waar hij zijn Concerto d’Amore dirigeerde. Op uitnodiging van de Haaksbergse Harmonie komt Jacob de Haan naar Haaksbergen. Overdag studeert hij met de muzikanten een selectie van zijn werken in, om deze’s avonds aan u te laten horen. Een geweldige kans om deze meester aan het werk te zien!

LET OP!
Nieuwsgierig hoe de meester de werken instudeert met de Harmonie? Op vertoon van uw toegangskaart bent u ook van harte welkom om als publiek een kijkje te komen nemen tijdens de workshops op de zaterdag middag tussen 14:00 en 17:00 uur. Lijkt het u leuk zelf als muzikant deel te nemen aan de workshop en het concert? Informeer naar de mogelijkheden via een E-mail aan .

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 2 november 2019

Prijs€ 10,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.