Zoeken in voorstellingen

ClipperS Crew Singers, verrassend anders


ClipperS Crew Singers, verrassend anders

ClipperS Crew Singers


De ClipperS Crew Singers presenteren een groots concert met verrassende elementen. Zoals enkele, internationaal optredende, artiesten die deze avond onvergetelijk maken! Timothy Drake en Linda Kinsbergen, met hun Queen-act vertolken met ClipperS Crew Singers o.a. ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘Barcelona’ als hommage aan Freddie Mercury.
Het zangduo ‘Liza meets Johnny’ heeft jarenlange ervaring om het publiek op zeer aangename wijze te vermaken met hun muziek. U zult ook uitgenodigd worden met het koor mee te zingen en te swingen op de nostalgische muziek van de Beatles en André Hazes sr. U hoeft niet bang te zijn dat u de teksten niet kent, want deze zal op een groot doek geprojecteerd worden.
Een muzikale, interactieve avond, vol entertainment die zijn weerga niet kent.
Het koor heeft iedere keer dat ze een concert verzorgden in Theater De Kappen gezorgd voor volle zalen en een enthousiast publiek. Ook over dit concert zal nog lang na worden gepraat en het zou jammer zijn wanneer u dit zou missen omdat u geen kaartje kocht.
U kunt kiezen uit een VIP-arrangement of ‘gewone’ kaartjes.

Genre Muziek - Koren
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 9 november 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 17,00
VIP-kaart (inclusief diner)€ 37,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.