Zoeken in voorstellingen

Arm om je schouder (Kersteditie)


Arm om je schouder (Kersteditie)

Dick van Altena Quintet


Dick van Altena toert hij al een decennium lang met ‘Back to the country’ en nu gaat hij met zijn eigen muziekproductie ‘Arm om je schouder’ de theaters in. De titel is ontleend aan Dicks compositie ‘Die arm om mijn schouder’ die inmiddels de status van evergreen heeft. Van 1977 tot eind 2005 was hij hét gezicht en vooral hét geluid van de legendarische countryband (The) Major Dundee (Band). In een semi-akoestische setting krijgt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van Van Altena’s bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit zijn indrukwekkende country- en streektaaloeuvre.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 21 december 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 19,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.