Zoeken in voorstellingen

Carmen


Carmen

Kiev Ballet


Een gepassioneerde en betoverende balletvoorstelling voor de hele familie (vanaf 6+). Meesterlijke choreografie, virtuoos gedanst met veel humor en passie. Het hartstochtelijke zigeunermeisje Carmen speelt met de harten van mannen in het Zuid Spaanse Sevilla. Militair Don Jose wordt hopeloos verliefd op haar als ze hem om haar vinger windt. Het gaat echter flink mis als hij niet kan verkroppen dat zij plotseling verliefd is op stierenvechter Don Escamillo. Het nog jonge Kiev Ballet bezoekt ons land jaarlijks voor enthousiaste, goedgevulde zalen. ‘De opzwepende energie van de groep is hartveroverend’, schreef de Volkskrant. Een gegarandeerd, onvergetelijke avond uit voor het hele gezin.

Genre Dans - Ballet
Locatie Theater De Kappen
Datum Woensdag 18 december 2019
Zaal open 18:30 uur
Aanvang 19:00 uur

Prijs tm 14 jaar (inclusief pauzedrankje)€ 22,50
Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 29,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.