Zoeken in voorstellingen

Het Perfecte Plaatje van Haaksbergen


Het Perfecte Plaatje van Haaksbergen

Foto Vaarhorst


Donderdagavond 11 juli vanaf 19.30 is er een presentatie van Het Perfecte Plaatje van Haaksbergen. Dit is een fotowedstrijd die georganiseerd is door Erik de Just van Foto Vaarhorst waarin de opdrachten die de deelnemers gedaan hebben besproken worden en aansluitend de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Vervolgens wordt dan ook nog de tentoonstelling geopend.

Meer dan 50 mensen hadden zich opgegeven, maar slechts 8 deelnemers mochten meedoen. Zij hebben in 6 weken 7 uiteenlopende opdrachten gedaan op het gebied van fotografie. Een 3 koppige jury heeft de eerste 5 opdrachten al eerder beoordeeld en op 11 juli wordt de uitslag bekend gemaakt. Alle foto’s zijn in of dichtbij Haaksbergen gemaakt.

Voor slechts €5,- kunt u erbij zijn (incl. koffie/thee bij inloop en pauzedrankje).Bestel uw kaarten bij Theater De Kappen of bij Foto Vaarhorst.

Genre Fotografie
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 11 juli 2019

Prijs (inclusief koffie/thee bij inloop en pauzedrankje)€ 5,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.