Celebration


Celebration


De 10-man sterke band Celebration zal de theaterzaal laten swingen met nummers uit de jaren 60 t/m 80. Met muziek van Sam & Dave, The Blues Brothers, Chicago, The Doobies, Phil Collins, Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire, Tower of Power, KC & The Sunshine Band en Kool & The Gang.

De basis voor de band Celebration werd begin jaren 90 gelegd in de kantine van de Tennisclub Vriezenveen. Joop Draaijer en Klaas Pool maakten hun drom waar en zochten de meest swingende muzikanten uit Twente en Salland bij elkaar. Een avond vol disco, soul, latin en pop uit de jaren 60, 70, 80 en 90.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 1 december 2018

Staplaats€ 12,50

Over Theater de Kappen

De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.