Zoeken in voorstellingen

Heel Holland Lacht


Heel Holland Lacht

Theater van de Klucht


Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt…Theater van de Klucht van Arijan ‘Adje’ van Bavel brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ opnieuw een tv-hit op de planken. ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma. Wie een bakwedstrijd verwacht, vind de hond in de pot…. Er is een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en het theater wordt de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken! Gegarandeerd een avond onbezonnen lachen!

Genre Toneel - Komedie
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 8 februari 2020

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 24,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.