Zoeken in voorstellingen

Toneelgroep Fleringen


Toneelgroep Fleringen

De klant is koning


Met toneelgroep Fleringen kunt u een avond zorgeloos genieten van hilarisch toneel. Wat doe je als je vader onaangekondigd een sabbatical neemt? Het overkomt nietsnut Tim die al jaren als vakkenvuller werkt in de supermarkt van zijn vader. Van de een op de andere dag krijgt hij de leiding over buurtsuper VéPé markt. Het personeel en zelfs de klanten vrezen het ergste. Zeker nu er net verbouwd moet worden en nieuw personeel op de stoep staat.

Herkenbare supermarkt taferelen, management wijsheden, verwarring en belangenverstrengeling worden u met flinke dosis Twentse humor voorgeschoteld!

Genre Toneel - Komedie
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 8 februari 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 14,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.