Zoeken in voorstellingen

Solan & Ludwig gaan naar de Maan (geannuleerd)


Solan & Ludwig gaan naar de Maan (geannuleerd)

Filmhuis


Egel Solan & Ekster Ludwig wagen zich de ruimte in! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Het land dat als eerst op de maan landt, verdient het recht om zich de rechtmatige eigenaar van de maan te noemen. Solan wordt als dappere astronaut ingeschakeld om de missie te leiden, maar niets loopt zoals gepland. Er worden geheime passagiers ontdekt, onderdelen van de raket beschadigen en verborgen agenda’s worden onthuld… Kortom, het wordt een reis naar de maan vól verrassingen voor Solan & Ludwig!

Genre Familiefilm
Locatie Filmhuis
Datum Woensdag 25 maart 2020

Prijs (inclusief ranja) € 5,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.