Zoeken in voorstellingen

Onvoorwaardelijk


Onvoorwaardelijk

Muziektheatergroep A Muse


Toneelvereniging ‘Ons Plezier’ bestaat 25 jaar. Om dit te vieren wordt een prachtig Frans toneelstuk met de titel ‘Onvoorwaardelijk’ van de plank gehaald. De voorbereidingen zijn begonnen… Maar staat iedereen er hetzelfde in? Is het commitment wel ‘onvoorwaardelijk’? De groep is verdeeld. Iedereen vindt er wat van en laat dit ook horen. Er ontstaan chaotische situaties. Lukt het regisseur Anton van Hamel om de groep bij elkaar te houden? Muziektheatergroep A Muse bestaat 25 jaar en speelt daarom deze, opnieuw zelfgeschreven, jubileumproductie. U mag weer rekenen op zang met prachtige arrangementen begeleid door het vaste combo en natuurlijk heel veel spelplezier.

Genre Muziektheater
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 15 november 2019

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.