Zoeken in voorstellingen

Een buitengewoon begin


Een buitengewoon begin

Theatergezelschap Buitengewoon


We zijn ontzettend trots, dat we ons dit theaterseizoen mogen presenteren met een productie, geheel van eigen hand. Het script is van Louise Zwake-te Nijenhuis en Karel Kunne. De titel ‘Een buitengewoon begin’ slaat zowel op ons als theatergezelschap als op het verhaal zelf, wat u wilt! We laten u kennis maken met een groep acteurs, die een bewogen, gezamenlijk verleden hebben. Een regisseur brengt ze samen, maar waarom? Afrekenen met het verleden of een mooie voorstelling maken met top-acteurs? We willen u laten genieten van een avond theater op onze buitengewone manier!

Genre Muziektheater
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 14 maart 2020
Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 18,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.