Zoeken in voorstellingen

Still into Folk (geannuleerd)


Still into Folk (geannuleerd)

Rapalje


Into Folk in een nieuwe jas, of liever, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels. Deze muzikale reis wordt een ware Keltische beleving. Al jaren zijn ze op strooptocht langs festivals, clubs en theaters en met deze show laten ze u meevaren met één van hun reizen. Ruim twintig jaar na het verschijnen van ‘Into Folk’, is het tijd voor een heruitgave. Op plaat en op de planken. Klassiekers als ‘Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar’ zijn opzwepender dan ooit! Na de pauze beleeft u muzikaal de geschiedenis van Schotland door de nummers van het nieuwe album ‘Scotland’s Story’.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 21 maart 2020

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 21,75

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.