Zoeken in voorstellingen

Haaksbergse Revue Allô Jannaô


Haaksbergse Revue Allô Jannaô

De weend met


In ons theater mag de Haaksbergse revue een vaste gast worden genoemd. In elk oneven jaar wordt er een zeer verzorgd optreden gebracht dat een enorme afwisseling kent. De titel van de komende revue: “De weend met”. Tientallen personen, zoals dansers, zangers en spelers treden voor het voetlicht. Daarnaast wordt er vooral op de achtergrond door vrijwilligers gezorgd voor een professionele uitstraling. Dit alles om ervoor te zorgen dat u een heerlijke en vrolijke avond hebt. We rekenen alvast op onze trouwe bezoekers en hopen ook dit jaar weer veel nieuwe gezichten te treffen.

Kaartverkoop, via Haaksbergse Revue, start najaar 2018.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 15 maart 2019

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.