Zoeken in voorstellingen

Delta Piano Trio


Delta Piano Trio

Kunstkring-concert


Een van de meest veelbelovende Nederlandse pianotrio’s komt op uitnodiging van de kunstkring naar Haaksbergen. Het trio valt op door haar persoonlijke klank en jeugdig enthousiasme.Het Delta Pianotrio valt sinds de oprichting in 2013 louter lof ten deel. Zo sleept zij geregeld prijzen in de wacht, waaronder recentelijk een 1e prijs op de Orpheus Swiss Chamber Music Competition. Jeugdige passie gaat vergezeld van een gewichtig en volwassen begrip van de muziek. Onder meer Haydn, Vasks en Mendelssohn staan op het programma.

Genre Muziek
Locatie Gymzaal Kulturhus Haaksbergen
Datum Zondag 12 januari 2020

Entree€ 15,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.