Zoeken in voorstellingen

Star Force The Musical


Star Force The Musical

De Balletschool Enschede


Op zaterdag 6 juli geven leerlingen van de Balletschool Enschede, in samenwerking met leerlingen van Fabii uit Nordhorn, een balletvoorstelling genaamd: Star Force The Musical!

Het verhaal
De wereld is te vervuild om er nog veilig op te kunnen leven. De mensheid moet verhuizen naar een nieuwe planeet, genaamd "Ross 128 B", om daar een nieuw leven te beginnen. De reis naar deze planeet verloopt echter niet geheel vlekkeloos. Het ruimteschip lijdt schipbreuk en men komt per abuis terecht in verkeerde tijdzones. Dientengevolge ontmoeten de tijdreizigers belangrijke personages uit Star Wars, een epische space trilogie geschreven door George Lucas. Een spannende achtervolging door Darth Vader volgt. Jedi master Yoda leert wijze lessen. Uiteindelijk komt de redding uit onverwachte hoek: 4 belangrijke mannen uit het jaar 1971 redden de gehele situatie.

Er wordt onder meer gedanst op de prachtige Star Wars composities van John Williams. Het script is van scenarioschrijfster Anita Louwmann.

Genre Dans - Ballet
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 6 juli 2019

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.