Zoeken in voorstellingen

The Dance Classic Showband


The Dance Classic Showband


Al eerder hebben we deze geweldige band mogen ontvangen en dat vroeg dus om een vervolg. We laten 2019 buiten op de stoep staan en gaan samen weer terug naar de jaren 70, 80 en 90. Terug naar de tijden van de livemuziek en waar je elkaar ontmoette. De stoelen gaan eruit en we maken plaats voor een dansvloer. Genieten van de beste hits van o.a Prince, Fame, Gloria Estefan, Wham en de Bee Gees, Phil Collins, Ten Sharp, ABBA. Maar ook de 90’s komen ruim aan bod. The Dance Classic Showband is al 17 jaar succesvol en met een sterke zangsectie en topmuzikanten is stilstaan absoluut geen optie. Een avond met The Dance Classic Showband is een feest van herkenning!

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 5 oktober 2019

Staplaats€ 12,50
Zitplaats balkon€ 15,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.