Zoeken in voorstellingen

De tijd zal het leren


De tijd zal het leren

Toneelgroep Fleringen


60 Jaar Toneelgroep Fleringen wordt gevierd met een speciale jubileumvoorstelling vol met Twentse humor en hilarische taferelen. Kunstschilder Valentijn woont 60 jaar geleden met zijn vrouw Lena in een Twents dorpje. Valentijn verdient goed aan zijn kunstwerken terwijl hij er maar wat op los kliedert. De melkboer snapt er niets van. Kunsthandelaar Lambert is juist razend enthousiast. Toch is er iets mysterieus met Valentijn zijn kunst maar niemand die erachter kan komen. 60 Jaar later treffen we Valentijn en Lena weer als hun achterkleindochter een scriptie over Valentijn gaat schrijven. Ze komt tot bijzondere ontdekkingen. Of ze het mysterie kan ontrafelen? De tijd zal het leren!

Genre Streek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 23 november 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 14,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.