Zoeken in voorstellingen

Derek Ogilvie


Derek Ogilvie

The Reunited Tour


LET OP: KAARTVERKOOP NIET VIA ONS MAAR VIA WWW>DEREKOGILVIE.COM!


Derek Ogilvie is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland.
Na 12 jaar succesvolle tv- en theatershows is Derek deze herfst weer live te zien op het podium met zijn ‘2019 Tour!’Grijp uw kans om contact te maken met uw overleden dierbaren.Iedere show is dynamisch waarbij de persoonlijkheid en de paranormale begaafdheid van Derek voor een vermakelijk optreden en een achtbaan aan emoties zorgen!

Goed om te weten:
- Bij iedere show is er een vertaler aanwezig die zowel voor Derek als het publiek vertaalt. Zelfs als je dus geen Engels spreekt of verstaat is de show goed te volgen.
- Er worden tijdens de show, net zoals in Derek zijn tv programma's, gevoelige onderwerpen behandeld waarbij thema's van volwassen aard aan bod kunnen komen.
- Toegang tot de show voor kinderen vanaf 12 jaar is daarom alleen toegestaan onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de ouder(s) en/of wettelijke voogd.

Voor kaarten en informatie ga naar www.derekogilvie.com

Genre Theater
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 21 november 2019

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.