Zoeken in voorstellingen

Wie kapt d'er met


Wie kapt d'er met

't Noll'nkoor


Wie kapt d'er met

De belangstelling voor de ‘Hoksebargse einde-joars-oamp’ is nog steeds overweldigend. Opnieuw treden de gebroeders Morsinkhof twee keer op. De matineevoorstelling wijkt iets af van de avondvariant, de uitslag van de verkiezing van de Haaksbergenaar van het jaar, zal tijdens de avondeditie bekend worden gemaakt. Het wordt ongetwijfeld weer een gevarieerde en gezellige ‘Hoksebargse einde-joars-oamp’, waarbij de zaal tot de nok toe gevuld zal zijn. Naast de zang en het jaaroverzicht biedt het programma ook ruimte voor gastoptredens. Ook de verkiezing voor de Haaksbergenaar van het jaar blijft en zoals altijd wordt er ook dit jaar een waardecheque uitgereikt aan een goed doel.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 28 december 2019

Prijs (inclusief koffie/thee & pauzedrankje)€ 15,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.