Zoeken in voorstellingen

Songfestival Fun Night


Songfestival Fun Night


Op zaterdag 11 mei 2019, een week voor de finale van het Eurovisie Songfestival, organiseert Kulturhus Haaksbergen Songfestival Fun Night! De klanken van de grootste songfestival-hits aller tijden klinken dan door de zaal.

Voor dit feestje hebben we jou nodig! Als bezoeker en als deelnemer. We hebben al diverse deelnemers, maar er is nog ruimte voor meer optredens. Wil jij optreden met jouw favoriete liedje? Dat kan! Alleen, als duo of als groep. Je kunt ook aangeven dat je bijvoorbeeld een solonummer wilt doen én met anderen een nummer als groep of duo. Alles is mogelijk! Je bent helemaal vrij qua invulling van je optreden. Dat mag als complete look-a-likes van de originele artiest, maar dat hoeft niet.

Wil je je aanmelden of eerst meer informatie ontvangen, mail dan naar .

Uiteraard treedt iedereen het liefst op voor publiek. Wil jij hier als toeschouwer bij zijn? Dat kan! De kaartverkoop is reeds gestart en bedraagt € 5,- (inclusief hapjes).

Genre Amateurtheater - Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 11 mei 2019

Entree (inclusief hapjes) € 5,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.