Zoeken in voorstellingen

Breakfast in America (geannuleerd)


Breakfast in America (geannuleerd)

Supertrap


Het is 40 jaar geleden dat Supertramp hun bestverkochte album ‘Breakfast in America’ uitbracht. Om dit te vieren staat dit album centraal. Denk aan songs als ‘The Logical Song’, ‘Goodbye Stranger’, ‘Breakfast in America’, ‘Take the Long Way Home’ en ‘Child of Vision’. Uiteraard speelt de band ook de hits van de albums ‘Crime of the Century’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Even in the Quietest Moments’. Muziek uit de ‘gouden tijd’ van Supertramp waarin Roger Hodgson en Rick Davies als tegenpolen de mooiste muziek produceerden en Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was. Supertrap zet een eigentijdse show neer vol prachtig licht en pakkende visuals.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 28 maart 2020

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 25,25

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.