Zoeken in voorstellingen

Greuien


Greuien

Jan Ottink Band


Jan Ottink gaat al een jaar of wat mee, maar zijn muziek blijft zich ontwikkelen en met een deels nieuwe band blijft hij groeien. Hoog tijd dus voor ‘Greuien’. Samen met zijn heerlijke band neemt hij ons mee… ‘Zolange ’t nog kan . Hoewel…als ’t aan hem ligt nog zo vaak mogelijk… ‘veur d’r gedonder kump’…. ‘Greuien’ is een theaterconcert met veel nieuwe en ook ‘oudere’ liedjes. In een breed scala aan thema’s, muziekstijlen, verhalen en veel ‘live’ projecties en lichtbeelden. Geëngageerd, romantisch, vrolijk en soms ook om even goed over na te denken; van zacht en subtiel tot stevig swingend.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 30 november 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 20,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.