Zeg eens AAA! (geannuleerd)


Zeg eens AAA! (geannuleerd)

Theatergroep De Verstrooiers


‘Met de assistente van dokter Van der Ploeg!’ Theatergroep De Verstrooiers brengt u het komische stuk ‘Zeg eens Aaa!’, waarin deze zin van doktersassistente Mien Dobbelsteen natuurlijk niet mag ontbreken. Van de schrijvers van de succesvolle televisieserie, door De Verstrooiers aangevuld met liedjes van o.a. Wim Sonneveld. In huize Van der Ploeg staat plots Miens moeder met een koffer voor de deur, is nicht Wiep bij haar man weg en neemt zoon Gert-Jan een ongenode gast mee. Dat alles is nog maar het begin van een doldwaze avond. Geregisseerd door Bart Peeters Weem, de muzikale leiding is in handen van Tim de Man.

Genre Muziektheater
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 9 mei 2020

Prijs€ 17,50

Over Theater de Kappen

De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.