Zoeken in voorstellingen

SportSound


SportSound

Syb van der Ploeg e.a.


SportSound is een avond vol nostalgie en muzikale doping waarvan elke muziek- en sportliefhebber motivatie en inspiratie krijgt. Zanger/componist en duursporter Syb van der Ploeg gaat op zoek naar de raakvlakken tussen muziek en sport, tussen winnen en verliezen, tussen succes en falen. Samen met zijn muziek- en loopkompaan Wiebe Kaspers en een ‘mysterie guest’ deelt hij legendarische sport- en muziekervaringen. In woord, beeld en muziek worden tien historische sportmomenten uitgelicht, met muziek uit de tijd waarin de prestaties zijn geleverd.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 20 oktober 2017

Prijs incl. (pauze)drankje€ 19,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.