Zoeken in voorstellingen

Dè 80’s & 90’s party


Dè 80’s & 90’s party

Silver Shadow: Back in Town!


Silver Shadow was een naam uit vervlogen tijden, maar inmiddels is daar door Silver Shadow: Back in Town verandering in gekomen. In 2019 vierden we ons eerste jubileum en ook in 2020 komt Silver Shadow wederom tot leven in ons theater! De theaterzaal wordt omgetoverd tot een poptempel waar dj’s en vj’s oude tijden laten herbeleven. Tijdens de Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80’s en 90’s. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is dè 80’s & 90’s party van het jaar.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 1 februari 2020

Prijs voorverkoop € 9,00
Prijs aan de kassa€ 10,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.