Zoeken in voorstellingen

Kiev Ballet


Kiev Ballet

De Notenkraker


Het Kiev Ballet of Kiev Modern Ballet werd in 2006 opgericht door de multi-prijzen winnende choreograaf Radu Poklitaru en zij brengen‘De Notenkraker’, een klassiek sprookjesballet gerestyled. Internationaal wordt het gezelschap gewaardeerd voor haar originele, verrassende en uitgesproken moderne, met gevoel voor humor gemaakte choreografieën, geweldige dansers en meeslepende theatraliteit.

Radu Poklitaru heeft ‘De Notenkraker’ vooral een sprookje willen laten zijn; alles blijkt anders dan op het eerste gezicht lijkt. In het beroemde verhaal van Hoffmann mijmert het meisje Klara over liefde en geluk, en over haar lievelingspop De Notenkraker.

Deze voorstelling is ook te zien in de Reggehof Goor op 22-12-2018 en in ZINiN Nijverdal op 23-12-2018.

Genre Dans - Ballet
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 14 december 2018

Jeugd (t/m 14 jaar) (inclusief pauzedrankje)€ 22,50
Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 27,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.