Zoeken in voorstellingen

Grote Woorden


Grote Woorden

Piepschuim


Het 247ste programma Grote Woorden van Piepschuim is meteen het allerbeste. Het combineert op een unieke wijze alle theaterdisciplines tot een ongelofelijke show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. nooit eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. Nooit eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog nooit heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog nooit is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die iedereen moet zien. Punt. Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als u het bovenstaande moet geloven, kunt u grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 12 maart 2020
Zaal open 20:00 uur
Aanvang 20:30 uur

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 19,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.