Zoeken in voorstellingen

Theatervoorstelling 'jij en ik'


Theatervoorstelling 'jij en ik'

WAK: Haaksbergen Treedt op!


Door leerlingen van de bovenbouw basisonderwijs. De voorstelling gaat over ‘communicatie’ en bestaat uit korte acts waarin de leerlingen op allerlei manieren met elkaar communiceren. De theatervoorstelling is het eerste product van het meerjarig project De Theaterwerkplaats van het Kulturhus/WAK.De avondvoorstelling is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en iedereen die belangstelling heeft.Entree: GRATIS (wel kaarten vooraf reserveren via www.dekappen.nl, VOL=VOL)
De voorstelling is financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van het Intercultureel Betrokken Naoberschap, Rabo Stimuleringsfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds.

GRATIS ENTREE, wel reserveren (zonder pauzedrankje)

Genre Amateurtheater
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 20 juni 2019

Prijs (wel reserveren)€ 0,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.