Zoeken in voorstellingen

Cor Bakker & Fay Claassen


Cor Bakker & Fay Claassen

Kunstkring-concert


Cor Bakker (bekend van radio en tv) en Fay Claassen brengen samen een programma met prachtige Nederlandse liedjes, bekende jazzy ballads, afgewisseld met komische verhalen uit beider levens en hoe zij elkaar vonden. Cor werd indertijd door Fay Claassen overrompeld. Cor: “Fay heeft het wonderbaarlijke talent te zingen met de sound van een instrument. Van movie classics naar jazzy songs en ballads die je raken. Fay: “Door Cor ben ik pas echt verliefd geraakt op het zingen van Nederlandse liedjes. Bovendien, met Cor speel je als met een heel orkest.”

Genre Muziek - Klassiek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zondag 19 november 2017

Prijs€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.