Zoeken in voorstellingen

Het Perfecte Plaatje Haaksbergen


Het Perfecte Plaatje Haaksbergen

Het Perfecte Plaatje


Donderdagavond 29 oktober vanaf 19.30 is er een presentatie van Het Perfecte Plaatje van Haaksbergen. Dit is een fotowedstrijd die georganiseerd is door Erik de Just van Foto Vaarhorst waarin de opdrachten die de deelnemers gedaan hebben besproken worden en aansluitend de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Meer dan 30 mensen hadden zich opgegeven, maar slechts 8 deelnemers mochten meedoen. Zij hebben in 8 weken 8 uiteenlopende opdrachten gedaan op het gebied van fotografie. Een 3 koppige jury heeft de eerste 4 opdrachten al eerder beoordeeld en op 29 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt. Alle foto’s zijn in of dichtbij Haaksbergen gemaakt.

Genre Evenement
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 20 november 2020
Zaal open 19:00 uur
Aanvang 19:30 uur

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.