Zoeken in voorstellingen

Theatergroep de Verstrooiers


Theatergroep de Verstrooiers

Havenlichten


De jaren 50. Het zijn zware tijden voor de scheepvaart. Toch is de stemming in het havencafé opperbest. Een meisje treurt om haar grote liefde die een zeemansgraf kreeg toen zijn schip ‘op zee gebleven is’. Er zijn heel wat familieverwikkelingen en als die zich stukje bij beetje ontrafelen, blijkt er ook een luchtje te zitten aan de teloorgang van het schip ‘de Vrede’. Is die rederij wel helemaal koosjer? Theatergroep De Verstrooiers presenteert deze heuse volksmusical met een lach en een traan, vol emotie en hartstocht!

Genre Musical
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 13 oktober 2018

Zitplaats€ 17,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.