Zoeken in voorstellingen

't Noll'nkoor - matinee


't Noll'nkoor - matinee

Wie kapt'r (bienoa) met


De belangstelling voor de ‘Hoksebargse einde-joars-oamp’ is elk jaar overweldigend. Vanwege het 10-jarige jubileum van Theater De Kappen, maken de gebroeders Morsinkhof een uitzondering op hun eigen regel en treden op de traditionele 28 december niet één, maar twee keer op. De matineevoorstelling wijkt iets af van de avondvariant, maar de zang en het jaaroverzicht blijft evenals gastoptredens. De uitslag van de verkiezing van de Haaksbergenaar van het jaar, zal tijdens de avondeditie bekend worden gemaakt.

Genre Streek
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 28 december 2017

Prijs incl. koffie/thee & pauzedrankje€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.