Zoeken in voorstellingen

Peuterfestival


Peuterfestival

Prentenboekjesfestival ‘Feest in de stad’ met de voorstelling Nijntje op de fiets


Het blijft heerlijk, een theater binnen te stappen, waarvan de foyer is veranderd in een vrolijke Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. De kinderen vinden allerlei huisjes van figuren uit de mooiste prentenboeken. Ongemerkt spelen en sjouwen ze zo urenlang door de stad.

Om 9.45 uur en 10.45 uur zijn er voorstellingen en neemt actrice en zangeres Marianne van Houten de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Het festival wordt een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama', opa's en oma's of de oppas.

Genre Kindertheater
Locatie Theater De Kappen
Datum Zondag 3 maart 2019

Prijs€ 10,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.