Zoeken in voorstellingen

Algerak


Algerak

Op zijn hoogharlemmerdieks


Algerak is een bekende naam als het om streektaal gaat en staat dan ook vaak aangekondigd als dialectgroep. Daarmee wordt het gezelschap echter tekortgedaan. Wist u bijvoorbeeld dat het aantal Nederlandstalige nummers de dialectliedjes veruit overtreft? Ter geruststelling: de droge humor verwatert niet.

Wie Algerak enkel en alleen kent in het Twents zal verrast worden met nagenoeg volledig nieuw werk. Stel uw nieuwsgierigheid niet langer op de proef en kom genieten van een avond Algerak in het Nederlands, hier en daar gekruid met een snufje Twents. Dat dan weer wel.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 23 februari 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.