Zoeken in voorstellingen

The Music of Queen


The Music of Queen

Joseph Clark


Op vrijdag 1 november komt Joseph Clark met zijn band naar Haaksbergen voor hun tribute aan Queen. Dit sta/zit-concert was snel uitverkocht en men besloot om een extra concert in Haaksbergen te geven en wel op woensdag 30 oktober as. Aangezien er voor deze avond met name belangstelling is voor zitplaatsen, is besloten om dit een volledig zitconcert te laten zijn. Mensen die voor vrijdag 1 november staplaatsen hebben maar liever willen zitten, kunnen contact opnemen via .

Joseph Clark brengt met zijn band ‘The Music of Queen’, een ode aan de legendarische rockband Queen. De van oorsprong Amerikaanse zanger Joseph Clark, die wat betreft zang een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet met zijn band de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer. The Times noemde zijn prestaties op het podium ‘fenomenaal’. In 2011 gaf Joseph met zijn band een uitverkocht concert voor 30.000 bezoekers in het Gelredome. Geniet van de vele hits van Queen zoals: ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Somebody To Love’, ‘We Are The Champions’, ‘Radio Ga Ga’, ‘I Want To Break Free’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer!

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 1 november 2019

Zitplaats balkon€ 29,50
Staplaats€ 26,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.