Zoeken in voorstellingen

The Music of Queen


The Music of Queen

Joseph Clark


Mede door het immense succes van de film Bohemian Rhapsody is de muziek van Queen populairder dan ooit. In het nieuwe seizoen 2019/2020 zal de muziek van Queen live te horen zijn in ons theater.

‘We zijn druk bezig met de programmering van het seizoen 2019/2020 en natuurlijk stond een goede Queen tribute band hoog op ons verlanglijstje’, aldus René van der Kuil van Kulturhus Haaksbergen. ‘We zijn heel blij te kunnen melden dat we één van de beste internationale acts, die slechts beperkt in Nederland in Nederland te zien zal zijn, voor Haaksbergen hebben kunnen vastleggen.’

Op vrijdag 1 november 2019 brengt Joseph Clark met zijn band ‘The Music of Queen’, een ode aan de legendarische rockband Queen. De van oorsprong Amerikaanse zanger Joseph Clark, die wat betreft zang een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet met zijn band de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer. The Times noemde zijn prestaties op het podium ‘fenomenaal’. In 2011 gaf Joseph met zijn band een uitverkocht concert voor 30.000 bezoekers in het Gelredome. Geniet van de vele hits van Queen zoals: ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Somebody To Love’, ‘We Are The Champions’, ‘Radio Ga Ga’, ‘I Want To Break Free’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer!

De kaartverkoop voor dit sta/zit-concert start al op vrijdag 8 maart. 'Vrienden van De Kappen' kunnen nu al kaarten reserveren via .

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 1 november 2019
Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur

Zitplaats balkon€ 29,50
Staplaats€ 26,00

Uitverkocht

Andere speeldata

DatumAanvang  
Woensdag 30 oktober 201920:00Meer info |

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.