Zoeken in voorstellingen

Pater Moeskroen


Pater Moeskroen

Fiesta


Na een aantal jaren van afwezigheid is Neerlands fijnste folkband terug in Haaksbergen: Pater Moeskroen! Fiësta belooft feest en een feest wordt het. De sound van The Pogues stond aan de basis van de Moeskroen-hits ‘Laat Maar Waaien’ en ‘Whiskey is the Duivel’ en drukte een onuitwisbare stempel op de Moeskroen-sound. In Fiësta nemen ‘De Paters’ je aan de hand van nieuwe nummers en oude bekenden je mee in die fijne Pater-Pogues sfeer vol folk, feest en humor. Een avond vol karakteristieke feest-folk met een glansrol voor de thin whistle en accordeon temidden van het uitgebreide instrumentarium van de heren!

HEEFT U EEN KORTINGSCOUPON ONTVANGEN TIJDENS HET NATIONAAL THEATERWEEKEND. BEL DAN OM TELEFONISCH TE RESERVEREN: 053 - 573 02 50.

Genre Muziektheater
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 17 februari 2018

Prijs incl. (pauze)drankje€ 19,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.