Zoeken in voorstellingen

Nationaal Theaterweekend - Esther Groenenberg


Nationaal Theaterweekend - Esther Groenenberg

Carole King - A Natural Woman


Na het grote succes van de vorige edities kan een vervolg niet uitblijven. Het laatste weekend van januari vindt de 3e editie plaats. Het Nationaal Theaterweekend kun je vergelijken met de Museumnacht. Deuren die normaal gesloten blijven, gaan open en voor een gereduceerd tarief kun je prachtige voorstellingen bezoeken. Het doel: (meer) mensen de magie van het theater laten beleven!

In Haaksbergen bezoek je zaterdags voor slechts € 10,00 een optreden van zangeres Esther Groenenberg.
Esther Groenenberg is sinds jaar en dag gefascineerd door de muziek en het leven van Carole King. Die fascinatie heeft nu geleid tot een prachtig muzikaal eerbetoon: Carole King – A Natural Woman.

De muziekwereld in de jaren zestig werd achter de schermen gedomineerd door mannen. Toch waren er wel degelijk vrouwen die hun mannetje stonden en daar is Carole King er absoluut één van. Gedurende de jaren zestig schreef zij talloze hits voor andere artiesten waaronder A Natural Woman, You’ve got a friend en The Locomotion. Begin jaren zeventig brak ze ook door als solo-artiest met haar album Tapestry.

De muziek van Tapestry zet Esther Groenenberg centraal in Carole King – A Natural Woman, met daar doorheen verweven de hits die Carole King schreef voor andere artiesten. Ook muziek van haar muzikale soulmate James Taylor ontbreekt niet.

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 19 t/m 26 december kunnen VIPkaarthouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden.

Mail uw reservering (met vermelding naam, adres, postcode, woonplaats) door via .

Het Nationaal Theaterweekend wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiroLoterij, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theaterfonds.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 27 januari 2018

Prijs€ 10,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.