Zoeken in voorstellingen

Ze is, ze is van mij, Leonardo’s van nu


Ze is, ze is van mij, Leonardo’s van nu

Projectkoor Kanaljerood


Het Twentse projectkoor Kanaljerood komt met een voorstelling over Leonardo da Vinci. Dit jaar is het 500 jaar geleden dat Leonardo stierf. Deze geniale man is bekend van de Mona Lisa, het schilderij dat hij tot zijn dood bij zich hield. De voorstelling gaat over de gestolen Mona Lisa, de waarde van de kunst én over de veelzijdigheid van Leonardo. Hij inspireerde het koor tot het schrijven van liedteksten. De muziek is van verschillende componisten, waaronder Leonardo zelf. Het koor stelt de vraag: ‘Wie zijn de Leonardo’s van nu, wat laten zij na?

Genre Muziek - Koren
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 11 oktober 2019

Prijs€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.