Zoeken in voorstellingen

Daniel Rowland en Natacha Kudritskaya


Daniel Rowland en Natacha Kudritskaya

Kunstkring-concert


Weer Twents. Daniel Rowland, geboren in Londen, opgegroeid op Het Stift in Weerselo, muzikaal gevormd in Enschede en nu weer wonend in Londen, heeft een stormachtige internationale carrière opgebouwd. Maar Nederland en Twente blijven bij hem, zie ‘zijn’ Stiftfestival, waar jaarlijks een internationale keur aan artiesten optreedt en zijn daverend Prinsengracht optreden (2017). Dankzij zijn connectie met onze artistiek leider Niels Bijl lukte het de kunstkring om deze internationale ster naar Haaksbergen te halen, samen met de vermaarde Russische pianiste Natacha Kudritskaya, met wie hij een vast duo vormt.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zondag 20 januari 2019

foto€ 12,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.