Zoeken in voorstellingen

Thijs Kemperink (UITVERKOCHT)


Thijs Kemperink (UITVERKOCHT)

Bonje!


De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het Bonje? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd……Dát is de kracht van Thijs Kemperink.

Let op! In de theaterbrochure staat per abuis vermeld dat Thijs Kemperink op zaterdag 21 april 2018 te zien is. Thijs komt op donderdag 19 april naar Haaksbergen.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 19 april 2018

Prijs incl. (pauze)drankje€ 16,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.