Zoeken in voorstellingen

Oald zeer (reprise)


Oald zeer (reprise)

Helligen Hendrik


Helligen Hendrik kwam vorig seizoen terug in de theaters en dat hebben we geweten, zwartgalliger en chagrijniger dan ooit. De toornige Tukker staat aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem alles behalve vrolijk. Sterker nog: hij gruwelt van alle feestelijkheden. Felicitaties, cadeautjes, schijtlollige spandoeken in de tuin? ‘Vot met den pröttel!’ Tegelijkertijd beseft Hendrik dat hij ruim over de helft van zijn aardse bestaan is en dat levert een hoop pijnlijke bespiegelingen op. ‘Oald zeer’ dus. Ook in deze voorstelling hoeft het publiek niet te rekenen op fijnbesnaarde liedjes of genuanceerde gezichtspunten. Hendrik hanteert het liefst de botte bijl, waarbij hij niets of niemand ontziet.

Genre Streek
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 27 september 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 23,25

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.