Zoeken in voorstellingen

Wibi at the Movies


Wibi at the Movies

Wibi Soerjadi


Wibi Soerjadi was begin 2019 in ons theater te gast op uitnodiging van de Kunstkring. We zijn trots dat de meesterpianist opnieuw naar Haaksbergen komt en nu met zijn nieuwste theaterprogramma 'Wibi at the Movies'. Filmmuziek staat dus centraal en Wibi zal zijn pianokunsten vertolken in muziek uit onder andere Pirates of The Carribean, Harry Potter, The Muppets, Mission Impossible, James Bond, Beauty and the Beast, The Lion King, Gladiator, The Godfather, Game of Thrones en nog veel meer klassiekers.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 28 september 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 27,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.