Zoeken in voorstellingen

De Blonde Jongens en Tim


De Blonde Jongens en Tim

DEBJET


Geïnspireerd door fysieke acts als de Ashton Brothers gaan De Blonde Jongens en Tim - kortweg DEBJET - verder waar Waardenberg & De Jong ooit ophielden. Het debuut van De Blonde Jongens en Tim gaat overal en vooral - gelukkig maar - nergens over. Gekleed in spijkerhotpants en strakke, witte T-shirts laten deze jonge honden van het Nederlandse cabaret een tsunami van visuele grappen, gewelddadige audiocollages en hilarische ongein op het publiek los. De blonde jongens, een soort stuiterende wannabe Chippendales, worden voortdurend in de wielen gereden door hun kompaan Tim, een vadsige sukkel die tegen wil en dank als een vraatzuchtige rode draad door de voorstelling heen banjert.

Genre Cabaret
Locatie Theater De Kappen
Datum Donderdag 29 maart 2018

Prijs incl. (pauze)drankje€ 16,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.