Zoeken in voorstellingen

Songfestival: Live in De Kappen


Songfestival: Live in De Kappen


Bekijk de finale van het Eurovisie Songfestival op groot scherm in Theater De Kappen.Waylon heeft de keuze van zijn liedje voor het Songfestival bekendgemaakt en langzaam begint het bij de liefhebbers al een beetje te kriebelen.Voor het eerst is de finale in de theaterzaal van De Kappen op groot scherm live te volgen. De tribune gaat er uit en we gaan er een grote gezellige huiskamer van maken met vloerkleden, banken, gezellige zitjes en de bar binnen handbereik. Natuurlijk zorgen we voor de benodigde stemformulieren. De entree bedraagt slechts € 5,-, en dat is inclusief een welkomstdrankje en hapjes.

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 12 mei 2018

Prijs€ 5,00

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.