Zoeken in voorstellingen

Medisch Centrum Best


Medisch Centrum Best

Theater van de Klucht


Aanstekelijke klucht vol met gezonde grappen!De klucht ‘Medisch Centrum Best’, is een knipoog naar dé ziekenhuisserie uit de jaren 90 ‘Medisch Centrum West’.

Deze geweldige voorstelling staat garant voor wederom een avond onbezonnen lachen. Neem je ponskaart mee, meld je bij de opnamebalie en maak kennis met de strenge hoofdzuster (gespeeld door Marloes van den Heuvel) die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten... Maar gelukkig is er nog de slungelige stagiaire gespeeld door Arijan van Bavel. Wat doet trouwens die dokter elke keer op de gang? En wie ligt er op de uitslaapkamer?

‘Medisch Centrum Best’ speelt zich af in het gekste streekziekenhuis van Nederland en zorgt ervoor dat u als herboren de zaal verlaat.

Deze voorstelling is ook te zien in Stadstheater De Bond Oldenzaal op 7-2-2019, Schouwburg Hengelo op 27-2-2019, Theaterhotel Almelo op 9-3-2019, ZINiN Nijverdal op 22-3-2019 en De Reggehof Goor op
25-4-2019.

Genre Toneel - Komedie
Locatie Theater De Kappen
Datum Vrijdag 1 maart 2019

Prijs (inclusief pauzedrankje)€ 23,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.