Zoeken in voorstellingen

Silver Shadow: Back in Town 2018


Silver Shadow: Back in Town 2018


Silver Shadow was een naam uit vervlogen tijden, maar na 3 succesvolle edities van Silver Shadow: Back in Town is daar verandering in gekomen. In 2018 komt deze wederom tot leven in Theater De Kappen! De theaterzaal wordt omgetoverd tot een poptempel waar dj’s en vj’s oude tijden laten herbeleven en het theatercafé wordt de welbekende ‘pub’. Tijdens de Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80’s en 90’s. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is Silver Shadow: Back in Town!

Genre Muziek
Locatie Theater De Kappen
Datum Zaterdag 24 februari 2018

Prijs€ 8,50

Over Theater de Kappen

Theater De Kappen in het centrum van Haaksbergen is hét adres voor toneel, cabaret, muziek en kindermatinees. Op het balkon van de grote theaterzaal is bovendien een gezellige bioscoop voor filmvoorstellingen.

Het theater staat voor cultuur in de breedste zin van het woord. Het theater brengt mensen samen en biedt een brede programmering. U kunt hier genieten van voorstellingen in de categorieën: cabaret, toneel, muziek, jeugd, streek, klassiek en daarnaast aansprekende bijzondere optredens.